Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Partner in projecten
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Rupsdumpers

Een Rupsdumper huren voor één van uw wegenbouwprojecten? Bove verhuurt meer dan 300 verschillende wegenbouwmachines. Dankzij dit ruime aanbod zit er altijd wel een goede machine voor uw project tussen. Als totaalaanbieder hebben wij verschillende dumpers die een bijdrage kunnen leveren aan uw project. Weten hoe onze rupsdumpers kunnen helpen bij uw project? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Bove.

Wat is een Rupsdumper?

Een Rupsdumper is een zelfrijdende machine voor het flexibel en wendbaar verplaatsen van bouwstoffen als grond, zand, puin, split, asfalt of bijvoorbeeld water. De dumpers beschikken over een aandrijving op rupssporen, waardoor ze inzetbaar zijn op de meest ruige omstandigheden. Hiermee is een dumper een handig hulpmiddel voor verschillende bouwprojecten, zoals wegenbouw of verdichtingswerkzaamheden. De bakken van de Rupsdumpers komen in verschillende groottes en types. Bove verhuurt Rupsdumpers in de volgende categorie:

  • Dumpers kleiner dan 1500 liter

Waarom een Rupsdumper huren?

Veel wegenbouwbedrijven, hoveniersbedrijven, aannemersbedrijven en sloopbedrijven maken dankbaar gebruik van de komst van de Rupsdumper. Met de moderne machines die Bove in haar assortiment heeft kost het verplaatsen van bouwmateriaal geen enkele moeite meer. Bij Bove zijn dumpers te huur van absolute topmerken als Ausa, Wacker Neuson, Terex en Benford.

Bove als verhuurpartner bij wegenbouwprojecten

De Rubsdumpers brengen materialen gemakkelijk van en naar de bouwplaats, maar met alleen vervoer bent u er nog niet. Voor de rest van het asfalterings- en verdichtingswerk verhuurt Bove nog vele andere wegenbouwmachines, zoals bandenwalsen en combinatiewalsen. Alle machines zijn te huur voor een dag, een week of voor een langere periode. Neem hiervoor contact met ons op. Vraag vandaag nog een offerte aan en u kunt bij Bove op korte termijn een Rupsdumper huren.