Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Partner in projecten
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Bove timmert aan de weg!

7 augustus 2018

Onze nieuwe aanwinsten

Recentelijk hebben wij een aantal nieuwe machines aan onze verhuurvloot toegevoegd waar wij zelf behoorlijk trots op zijn. Wij presenteren u graag de volgende Caterpillars: CC2.6, CB2.5, CD44, CD55,  CS44, CS55 en CS66!

Caterpillar machines hebben de laatste jaren 1 belangrijke eigenschap gemeen. Een goede combinatie tussen prestatie en comfort. Een goed werkende machine is één ding, maar een optimaal presterende machinist is minstens net zo belangrijk voor het gewenste eind resultaat. In de nieuwe serie CAT’s staat deze gedachtegang centraal.

 

CC2.6 combinatie walsCC Serie

Deze reeks verdichtingsmachines van CAT staat voor compacte combinatie machines. De CC2.6 is aan de voorzijde uitgerust met een solide wals van 1.200mm en heeft aan de achterzijde 4 rubberbanden die zorgen voor een knedende werking en een glad matoppervlak. Het bedrijfsgewicht van de combinatiewals is 2.260 kg.

 

 

 

 

 

CB SerieCB2.5 Compact Tandem Trilwals

De CB serie van Caterpillar kenmerkt zich net als de CC reeks door compacte en efficiënte machines, echter beschikt de CB zowel aan de voor- als achterzijde over een trilrolwals. De door ons aangeschafte CB2.5 is een machine van 2.500 kg met walsen van 1000 mm (39").

De 2.5 is een veelzijdige machine met een hoge amplitude en is uitstekend geschikt voor parkeerplaatsen, vluchtstroken, kleine parkeerterreinen, extra rijstroken en andere werkzaamheden van deze omvang. Dankzij het uitstekende zicht op de randen van de wals en de dubbele rijhendels worden machinisten in de gelegenheid gesteld om uiterst dichtbij obstakels te werken om zo eventueel handmatige werkzaamheden te beperken.

 

CD SerieCD Tandem Trilwals

De CD serie van Caterpillar wordt gevormd door groter slag Tandem Trilrolwalsen. Deze trilrolwalsen onderscheiden zich met name een hoge overall prestatiescore. Zowel in het eindresultaat, het comfort voor de gebruiker als de efficiëntie. Bove heeft inmiddels zowel de 44 als de 54 uitvoering in haar assortiment.

 

De belangrijkste verschillende zitten hem in deze serie met name in de omvang van de machine.

 

 

  • De CD44 heeft een bedrijfsgewicht van 8.400 kg en een rommelbreedte van 1500 mm.
  • De CD54 heeft een bedrijfsgewicht van 10.100 kg en een trommelbreedte van 1700 mm.

 

CS SerieCS Enkelvoudige Trilrolwals

Grondverdichters met een enkele trilwals aan de voorzijde, dat zijn de nieuwe CS serie CAT machines. Gebouwd voor extreme omstandigheden, een hogere amplitude en geavanceerde technologie om u te helpen snel de gewenste verdichting te bereiken. Dat zijn de eigenschappen die de CS reeks het best omschrijven. Het door Caterpillar gepatenteerde verdichtingssysteem elimineert de noodzaak om te moeten vertrouwen op de menselijke intuïtie en daarnaast de ideale oplossing biedt op alle type ondergronden. Bove beschikt over 3 verschillende types.

De belangrijkste verschillende zitten hem in deze uitvoeringen wederom met name in de omvang van de machine.

  • De CS44 heeft een bedrijfsgewicht van 7.210 kg en een rommelbreedte van 1676 mm.
  • De CS54 heeft een bedrijfsgewicht van 10.555 kg en een trommelbreedte van 2134 mm.
  • De CS66 heeft weliswaar dezelfde breedte (trommel en totale machine) als de 54, echter heeft hij een nog hoger bedrijfsgewicht van maar liefst 12.360 kg.


Wilt u graag meer te weten komen over onze nieuwe machines of de beschikbaarheid? Dan verwijzen wij u graag door naar de verhuurpagina!

Uiteraard mag u ons ook altijd bellen op: +31 (0)76 50 22 800