Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Partner in projecten
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Herfst aankopen Bove

22 oktober 2018

Bove bestaat dit najaar 40 jaar. Daarnaast zijn oktober en november vaak maanden waarin grote projecten worden afgewerkt en wanneer er een periode hard kan worden doorgewerkt. Kortom, het perfecte moment voor Bove om groots uit te pakken en dus de verhuurvloot verder uit te breiden!

Tijdens de laatste aankoopronde stonden vraag, ontwikkeling en technologie centraal in de besluitvorming. De uitbreiding bestaat hoofdzakelijk uit de nieuwste generatie walsen welke volgens Bove onder andere bij de merken Hamm en CAT over vooruitstrevende technieken beschikt.

Hamm

DV70i - VO-S

De DV70 is al jarenlang één van de kopstukken uit het assortiment van Hamm. Deze 70i - VO-S beschikt over de laatste snufjes op de markt welke de productiviteit en het gebruikscomfort sterk ten goede komen. Met het zogeheten “Hammtronic” systeem is er aandacht voor zowel mens als machine. Aan de hand van diverse parameters en navigatiemodules kan op ieder gewenst moment rekening gehouden worden met factoren als: de tempratuur, de verdichtingsgraad, de frequentie, de vibratie en de oscillatie.

U leest het goed, oscillatie. Deze wals beschikt namelijk ook over een oscillerende achter rol welke hem toepasbaar maakt in zo’n beetje iedere gecompliceerde situatie! 

 

HD 13 - VO

De HD serie van Hamm staat voor eenvoud en productiviteit. Met een minimalistisch en compact ontwerp, toch alle eigenschappen die je van een Hamm machine mag verwachten. De 13 in de titel zegt iets over de breedte van de rollen, deze zijn namelijk 130 centimeter breed. Ook deze wals beschikt over een oscillerende achter rol en met zijn kleine omvang maakt hem dit geschikt voor projecten waarbij flexibiliteit en bestuurbaarheid gewenst is.

 

 

HD 10 - VO

Voor het echte precisie werk heeft Bove nu ook het kleine broertje van de HD13 in dienst genomen. Wederom staat de 10 voor de breedte van de rol, welke in dit geval 100 centimeter is.

 

HD 14 - TT

Ook de TT in de HD serie is een wals van compact formaat. De Tire Tandem, TT-uitvoering is er één van het type Bandenwals maar heeft verder de zelfde gebruikelijke eigenschappen als die van zijn compacte soortgenoten.

 

H7i

Als laatste maar zeker niet als minste, een trilrolwals uit de compacte H serie van Hamm. Deze wals wordt geroemd om zijn hoge inzetbaarheid op ruig offroad terrein. Dankzij zijn 3 punts aandrijving heeft de wals in nagenoeg alle situaties voldoende tractie om de gewenste verdichting te kunnen bereiken. Dit zorgt er overigens ook voor dat hij ongekend hoog kan klimmen. Uiteraard uitgerust volgens de Hamm standaard.

 

CAT

CS44, CS54 & CS66

Grondverdichters met een enkele trilwals aan de voorzijde, dat zijn de nieuwe CS serie CAT-machines. Gebouwd voor extreme omstandigheden, een hogere amplitude en geavanceerde technologie om u te helpen snel de gewenste verdichting te bereiken. Dat zijn de eigenschappen die de CS reeks het best omschrijven.

Het door Caterpillar gepatenteerde verdichtingssysteem elimineert de noodzaak om te moeten vertrouwen op de menselijke intuïtie en daarnaast de ideale oplossing biedt op alle type ondergronden. Bove beschikt over 3 verschillende types.

De belangrijkste verschillende zitten hem in deze uitvoeringen wederom met name in de omvang van de machine.

  • De CS44 heeft een bedrijfsgewicht van 7.210 kg en een rommelbreedte van 1676 mm.
  • De CS54 heeft een bedrijfsgewicht van 10.555 kg en een trommelbreedte van 2134 mm.
  • De CS66 heeft weliswaar dezelfde breedte (trommel en totale machine) als de 54, echter heeft hij een nog hoger bedrijfsgewicht van maar liefst 12.360 kg.

 

CB 34

De CB serie van Caterpillar kenmerkt zich net als de CC reeks door compacte en efficiënte machines, echter beschikt de CB zowel aan de voor- als achterzijde over een trilrolwals, oftewel een tandem wals. De door ons aangeschafte CB34 is een machine van 3.700 kg met walsen van 1.300 mm (51").

De CB34 is een veelzijdige machine met een hoge amplitude en is uitstekend geschikt voor parkeerplaatsen, vluchtstroken, kleine parkeerterreinen, extra rijstroken en andere werkzaamheden van deze omvang. Dankzij het uitstekende zicht op de randen van de wals en de dubbele rijhendels worden machinisten in de gelegenheid gesteld om uiterst dichtbij obstakels te werken om zo eventueel handmatige werkzaamheden te beperken.

 

CW 34

Misschien wel het paradepaardje van Bove op dit moment. Inmiddels is nummer 3 naar ons onderweg. Deze keer een extra zware uitvoering van maar liefst 24 ton. Door hun unieke modulaire as systeem, waarbij de bandenuitlijning voor en achter elkaar perfect aanvullen, ontstaat een knedend effect waardoor een nog hogere compactheid kan worden bereikt. Met deze uitbreiding van ons Bandenwalsen assortiment hebben wij nu een range machines van 3.000 tot 24.000 kg, en hopen wij onze klanten in de meest gecompliceerde projecten uit de brand te kunnen helpen.

 

Herfstactie

Onze herfstaankopen zelf ervaren en gebruiken? Bove geeft op alle reserveringen die worden geplaatst in november 2018 10% korting? Gebruik van maken? Ga dan snel naar www.bove.nl/herfstbijbove