Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Partner in projecten
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Bove maakt zich op voor het nieuwe seizoen!

29 januari 2019

Nieuwe Dynapac drierolwalsen – 1400CS

Drierolwalsen zijn de laatste jaren, met name in Nederland en België, mateloos populair. Geen wonder dat Dynapac een nieuwe serie van deze machines heeft ontwikkeld, en wat voor een serie! In statische verdichting is balans van cruciaal belang voor een goed eindresultaat. De 1400CS heeft drie identieke rollen, welke ieder exact dezelfde lijndruk opleveren. Dit maakt de machine niet alleen efficiënter, maar ook nog eens veel eenvoudiger in gebruik! De machine beschikt daarnaast over een cabine welke voor het grootste gedeelte uit glas bestaat. Hierdoor wordt het gebruikscomfort nogeens extra verbeterd.

Bove Verhuur beschikt als één van de eerste in Nederland over deze hypermoderne drierolwalsen.


24tons bandenwals van Caterpillar – CW34

In onze vorige update werd hij al even kort genoemd, onze nieuwe 24tons CAT CW34! Met deze aanvulling beschikken wij inmiddels over 3 van deze machines en kunt u in iedere situatie uit de voeten. Door hun unieke modulaire as systeem waarbij de bandenuitlijning voor en achter elkaar perfect aanvullen, ontstaat een knedend effect waardoor een nog hogere compactheid kan worden bereikt.

Met deze uitbreiding van ons Bandenwalsen assortiment hebben wij nu een range machines van 3.000 tot 24.000 kg, en hopen wij u in de meest gecompliceerde projecten uit de brand te kunnen helpen.


Klein materieel van Dynapac en Bomag – Trilplaten & Stampers

Als uw partner op het gebied van verdichtingsmachines vinden wij het ook belangrijk om in kleiner materieel vernieuwend te zijn. Wij vonden deze vernieuwing onder andere in de trilstampers van Dynpac, en dan met name de DR6 serie van 2019. Door middel de laatste snufjes is deze stamper van 57kg (benzine) instaat om een slagkracht van maar liefst 15 kN op te wekken, ongelofelijk!

De trilplaten betreffen de bekende BPR serie van Bomag, variërend van 200 tot 400kg. Hun naamsbekendheid is volgens ons met name te danken aan het hoge gebruikscomfort. Deze trilplaten doen al jaren wat je van ze verwacht, namelijk snel en goed verdichten in een hand omdraai.


Benieuwd welke machines wij nog meer voor u klaar hebben staan in het nieuwe jaar? Kom dan eens bij ons langs voor een bakje koffie! Of maak een afspraak met onze vertegenwoordiger Bastiaan via 076 502 2800.

Zien wij u op de Infra Relatiedagen?

Graag tot dan.