Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Vakantie? Bove gaat door! | juli 2019

10 juli 2019

 

Een kijkje op de kalender leert ons dat we zijn aanbeland in de maand juli en dat betekent dat we alweer op de helft zijn van het jaar 2019. Wat gaat de tijd ongelofelijk snel hè? Het afgelopen halfjaar zijn er al ontzettend veel werkzaamheden ten uitvoer gebracht, maar in de wandelgangen hebben wij vernomen dat er nog veel meer gaan volgen. Dat is maar goed ook, want Bove heeft de afgelopen weken weer flink geïnvesteerd in nieuwe machines.

De nieuwe drierollers van Dynapac worden onafgebroken aan allerlei demo’s en tests onderworpen, ons assortiment trilrolwalsen is uitgebreid tot maar liefst 20 ton met een Hamm H20i en bovendien verwachten wij ieder moment een hele reeks nieuwe Caterpillar walsen in ontvangst te nemen. Van kleine tandems tot een 26 tons grote Bandenwals (CW34).

Als het aan ons ligt kan de bouwstop niet snel genoeg voorbij zijn. Toch is het voor vele van jullie eerst tijd om lekker van een welverdiende vakantie te gaan genieten.

Kunt u toch niet stil zitten of moet er nog een werk worden afgerond? Bove is gewoon open tijdens de vakantie en wij nemen dan ook graag uw reservering van u aan!

Vandaag gereserveerd is morgen op het werk!

Fijne vakantie gewenst namens het hele team.

Met vriendelijke groet,
Bastiaan Cappendijk
Bove Verhuur & Verkoop

+31 (0)76 50 22 800