Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Partner in projecten
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

De Hamm vraag | Bove Verhuur | December 2019

2 december 2019

Welke machine past het beste bij uw werk?

Een grapje natuurlijk. Wat absoluut geen grap is: Bove Verhuur heeft op veler verzoek een aantal splinternieuwe Hamm walsen aan haar assortiment heeft toegevoegd.

De machines van Wirtgen worden zeer gewaardeerd in de Nederlandse wegenbouw en dat is niet voor niets. Ze zijn gemaakt met het oog op monteur en machinist, het comfort en gebruiksgemak staan hoog in het vaandel en niet onbelangrijk, de machines zien er altijd spik en span uit.

 

Hamm GRW 180i-10
Deze gummi rad walze oftewel ‘GRW’, is de derde Hamm in de categorie bandenwalsen van Bove. Deze uitvoering is extra geballast tot een gewicht van 12.5 ton. Met zijn grotere broer; de GRW280i van 16 ton, en het kleinere broertje de HD14 TT van 3.5 ton heeft Bove nu voor iedere gewenste situatie, de juiste machine. Van kleine slijtlagen, tot grote asfaltwerken!

 

Hamm - DV+90i VS-OS
De 10 tons DV90i van Hamm behoeft eigenlijk geen uitleg. Deze uitvoering beschikt over alles wat we van Hamm gewend zijn, en zelfs een beetje meer. Voor de Nederlandse markt is deze wals uiteraard volledig rol gestuurd, en met een gespleten oscillerende rol (split-osci). Inderdaad, zowel een vibrerende- als oscillerende rol. Dit is voor dit moment uniek in Nederland. Daarnaast heeft de machine een ruime en panoramische cabine, het gepatenteerde ‘easy drive’ systeem en een uitstekende verdichtingsbeheersing en dit is pas een kleine greep uit de vele competenties van deze machine.

 

Hamm H5i
Als laatste maar zeker niet minder belangrijk hebben wij een Hamm H5i aan onze verhuurvloot toegevoegd. Deze ‘kleine’ trilrolwals is mobiel en erg wendbaar maar heeft tegelijkertijd het comfort van een dichte cabine. Voorheen beschermde dit type walsen de bestuurder niet tegen de invloeden van het weer, maar dat is nu verleden tijd! Daarnaast doet de machine simpelweg wat hij moet doen, namelijk hard slaan. Het gebruiksgemak van de machine zorgt ervoor dat werknemers in ieder vakgebied er moeiteloos mee aan de slag kunnen.

Benieuwd naar de functionaliteit van deze machines? Geïnteresseerd in een demo? Bij Bove is niets te gek. Neem nu contact op via (0)76 50 22 800 of stuur een mailtje naar info@bove.nl

 

Open dag Wirtgen
Zien we u ook op de open dag van Wirtgen vrijdag 13 december? Hier zullen onze nieuwe machines ook te zien zijn!

Graag tot dan.

Met vriendelijke groet,
Bastiaan Cappendijk
Bove Verhuur & Verkoop