Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Over ons


Al 40 jaar staat de klant centraal bij Bove. Door vanuit passie te werken aan kwaliteit, constant te blijven vernieuwen, ons op te stellen als partner en geen uitdaging uit de weg te gaan, hopen wij binnenkort ook uw partner te mogen zijn!

Wie zijn wij?

Bove is de afgelopen 40 jaar met 300 machines uitgegroeid tot één van Nederlands grootste verhuurders op het gebied van wegenbouw. Alle machines worden door een eigen team van gepassioneerde monteurs onderhouden en in een gebruiksklare status gehouden.

Door vanuit passie te werken aan kwaliteit, constant te blijven vernieuwen, ons op te stellen als partner en geen uitdaging uit de weg te gaan, levert Bove inmiddels aan de meest spraakmakende wegenbouwers van Nederland en Europa. Deze kernwaarden heeft de organisatie tot op de dag van vandaag nog steeds hoog in het vaandel staan.

 

"Bove: Uw partner op het gebied van verhuur en verkoop van verdichtingsmachines"

 

Huurvloot

Voor iedere toepassing op gebied van het verdichten van asfalt, zand, brak, repak en overige mengsels heeft Bove de meest geschikte machine voor u bedrijfsklaar staan. Bekende merken in ons assortiment zijn Hamm, Bomag, Caterpillar, Dynapac, Terex, Ausa, Neuson, Benford, en Ammann.

Bove beschikt over een zeer uitgebreide en omvangrijke huurvloot waaronder drierolwalsen, tandemtrilwalsen, nokkenwalsen, trilrolwalsen, splitstrooiers en nog veel meer.

Neem eens een kijkje op de verhuurpagina om een indruk te krijgen van onze scherpe huurprijzen.

 

Verkoop

Bove is van origine een verhuurbedrijf, maar ook zijn we zeer actief in de verkoop van wegenbouwmachines. Denkt u er over na om een machine te kopen? Dan treft u bij Bove de ideale situatie. U kunt bij ons namelijk eerst een machine huren, beoordelen of deze aan uw verwachtingen voldoet, en daarna besluiten of u overgaat tot aankoop.

 

Investeren in de toekomst

Bij Bove staan we niet stil en zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen binnen onze branche. Investeren in de toekomst en vernieuwing zijn niet voor niets onze kernwoorden. Regelmatig zullen we u op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen in de organisatie en de aankoop van nieuwe machines.