Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Dumpers

Een wieldumper huren voor één van uw wegenbouwprojecten? Bove verhuurt meer dan 300 verschillende wegenbouwmachines. Dankzij dit ruime aanbod zit er altijd wel een goede machine voor uw project tussen. Als totaalaanbieder hebben wij verschillende dumpers die een bijdrage kunnen leveren aan uw project. Weten hoe onze dumpers kunnen helpen bij uw project? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Bove.

Wat is een wieldumper?

Een wieldumper is een zelfrijdende machine voor het flexibel en wendbaar verplaatsen van bouwstoffen als grond, zand, puin, split, asfalt of bijvoorbeeld water. De dumpers beschikken over een arm die zowel omhoog als opzij kan. Hiermee is een dumper een handig hulpmiddel voor verschillende bouwprojecten, zoals wegenbouw of verdichtingswerkzaamheden. De bakken van de wieldumpers komen in verschillende groottes en types. Bove verhuurt wieldumpers in drie verschillende categorieën:

  • Dumpers kleiner dan 1500 liter
  • Dumpers 1500 tot 3000 liter
  • Dumpers groter dan 3000 liter of meer

Waarom een wieldumper huren?

Veel wegenbouwbedrijven, hoveniersbedrijven, aannemersbedrijven en sloopbedrijven maken dankbaar gebruik van de komst van de wieldumper. Met de moderne machines die Bove in haar assortiment heeft kost het verplaatsen van bouwmateriaal geen enkele moeite meer. Bij Bove zijn wieldumpers te huur van absolute topmerken als Ausa, Neuson, Terex en Benford.

Bove als verhuurpartner bij wegenbouwprojecten

De wieldumpers brengen materialen gemakkelijk van en naar de bouwplaats, maar met alleen vervoer bent u er nog niet. Voor de rest van het asfalterings- en verdichtingswerk verhuurt Bove nog vele andere wegenbouwmachines, zoals bandenwalsen en combinatiewalsen. Alle machines zijn te huur voor een dag, een week of voor een langere periode. Neem hiervoor contact met ons op. Vraag vandaag nog een offerte aan en u kunt bij Bove op korte termijn een wieldumper huren.