Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Trilplaten

Een trilplaat huren voor een van uw nieuwe projecten? Met een assortiment van meer dan 300 verdichtingsmachines heeft Bove altijd wel een machine te huur die aansluit bij uw wensen voor het project. Bove is de totaalaanbieder voor al uw verdichtingsmachines zoals trilplaten, die kunnen worden ingezet bij het verdichten van asfalt of het aanstampen van puin. Wilt u weten wat het huren van trilplaat kan bijdragen aan uw project? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Wat is een trilplaat?

Een triplaat behoeft geen uitleg. Veel mensen zullen bekend zijn met deze handzame en compacte verdichtingsmachine. Toch zijn trilplaten nog steeds onmisbaar in project waar wendbaarheid en flexibliteit gewenst is, en waar slechts kleine oppervlaktes moeten worden verdicht. Bove heeft daarom voor iedere denkbare situatie een trilplaat in de haar assortiment, zoals bijvoorbeeld:

  • Trilplaten in één richting van 100 tot meer dan 300 kg
  • Trilplaten met voor en achteruit van 100 tot meer dan 300 kg

Waarom een trilplaat huren?

Een trilplaat is voor wanneer de situatie het toelaat het ideale hulpmiddel om de gewenste verdichting te bereiken. Kleine paden, banen en oppervlaktes zijn in een handomdraai verdicht met een trilplaat. Uiteraard heeft Bove uitsluitend trilplaten van de meest gerenomeerde merken in haar assortiment als Bomag, Amann, Dynpac en Hitachi.

Bove als verhuurpartner bij wegenbouwprojecten

Bove doet naast trilplaten verhuur ook aan het verhuren van vele andere wegenbouwmachines. Al deze machines kunnen samen worden ingezet bij het project. Met dumpers kunt u split of granulaat gemakkelijk op de plaats van bestemming brengen, die u vervolgens kunt uitstrooien met de split- en zandstrooiers. Neem direct contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. Vraag vandaag nog een offerte aan om een trilplaat bij Bove te huren.