Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Kofferwalsen

Voordelig een kofferwals huren voor een van uw projecten? Bove beschikt over een zeer ruim assortiment van meer dan 300 wegenbouwmachines en is daarmee een totaalaanbieder op het gebied van wegenbouw. Voor ieder van uw projecten verhuren wij een geschikte kofferwals. Bove verhuurt naast kofferwalsen nog veel meer verschillende walsen, waaronder trilwalsen, trilrolwalsen en nokkenwalsen. Bekijk het volledige aanbod en vraag direct een offerte aan.

Wat is een Kofferwals?

Een kofferwals is een grote wegenbouwmachine, die verdicht met drie walsen. De machine is uitermate geschikt voor asfalterings- en verdichtingswerkzaamheden. Naast het feit dat de machine meerdere walsen heeft, komt dit ook door het zware gewicht. Zo wordt de weg dus in feite meerdere keren na elkaar gewalst. Werken met een kofferwals is een snelle en efficiënte manier om een klus te klaren. Wilt u zo snel mogelijk een kofferwals huren? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Waarom een kofferwals huren?

Afhankelijk van het project, kunt u kiezen voor verschillende soorten drierolwalsen. De kofferwals is één van deze soorten walsen, die u kunt inzetten voor verschillende wegenbouwprojecten. Doordat er in een kofferwals gereden kan worden, zijn langere afstanden makkelijk te walsen. Verder zijn deze walsen gemakkelijk in te zetten in combinatie met andere wegenbouwmachines, die ook te huur zijn bij Bove. Een kofferwals kan onder andere ingezet worden bij de volgende werkzaamheden:

  • Asfalt verdichten
  • Puin aanstampen
  • Zand verdichten
  • Grint egaliseren

Bove: uw verhuurpartner bij wegenbouwprojecten

Naast kofferwals verhuur, heeft Bove ook nog vele andere wegenbouwmachines te huur. Deze machines kunnen allemaal samen ingezet worden voor al uw projecten. Zo brengt u de benodigde materialen gemakkelijk op de plaats van bestemming met dumpers en strooit u deze materialen gemakkelijk uit met split- en zandstrooiers. Natuurlijk zijn alle machines die wij te huur aanbieden van absolute topmerken, zoals Bomag, Caterpillar en Hamm.