Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Splitstrooiers

Wilt u een splitstrooier huren voor het strooien van split en zand? Bove heeft met een assortiment van meer dan 300 verschillende wegenbouwmachines altijd waar u naar zoekt. Wij zijn een allround aanbieder op het gebied van wegenbouw en kunnen dus op veel verschillende manieren een bijdrage leveren aan uw projecten. Bove heeft op korte termijn split- en zandstrooiers te huur. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op.

Wat is een splitstrooier?

Een splitstrooier is een machine waarmee fijn materiaal als zand of split gelijkmatig over een oppervlakte kan worden verdeeld. Onze strooiers worden gebruikt op asfalt, maar ook op bijvoorbeeld kunstgras. Alle machines die wij verhuren zijn van topkwaliteit, omdat wij enkel de beste merken op het gebied van wegenbouw aanbieden:

  • Ausa
  • Neuson
  • Benford
  • Terex

Waarom een splitstrooier huren?

Bove heeft voor iedere gewenste situatie een strooier in haar assortiment en maakt hierin onderscheid in 3 soorten strooiers. Schotelstrooiers zijn bedoeld om zeer verspreid over grotere oppervlaktes te strooien. Lijnstrooiers laten het materiaal juist nauwkeurig op een kleiner oppervlak (lijn) vallen. Ook heeft Bove een aantal Aanhangstrooiers in haar bezit welke direct achter een wals gehangen kunnen worden zodat slechts één machine benodigd is voor beide fases van de wegwerkzaamheden. Bij Bove kunt u zelf bepalen hoelang u de machines wilt huren. Dit kan bijvoorbeeld gedurende een dag, een week en zelfs langer dan vier weken. Neem voor meer informatie over zandstrooier verhuur contact met ons op.

Bove, de ideale verhuurpartner bij al uw wegenbouwprojecten

Wij hebben niet alleen split- en zandstrooiers te huur, maar ook nog heel veel andere wegenbouwmachines. Zo verhuren wij veel machines waarmee u asfalterings- en verdichtingswerk kunt verrichten. Breng materialen gemakkelijk van en naar de bouwplaats met een dumper en verdicht de materialen vervolgens met een nokkenwals. Alle machines die u nodig heeft bij wegenbouwprojecten zijn bij ons te huur. Vraag vandaag nog een offerte aan bij Bove, zodat u direct een zandstrooier kunt huren.