Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Afstand bestuurbare walsen

Voordelig een afstandbestuurbare wals huren voor een van uw projecten? Bove beschikt over een divers assortiment van ruim 300 wegenbouwmachines en is daarmee een totaalaanbieder op het gebied van wegenbouw. Voor ieder van uw projecten hebben wij een geschikte trilwals te huur. Bove verhuurt verschillende van deze walsen, waaronder tandem trilwalsen, aanhangtrilwalsen en handgevoerde trilwalsen. Bekijk het volledige aanbod en vraag direct een offerte aan.

Wat is een afstand bestuurbare wals?

Een afstand bestuurbare trilwals is wals die met de hand of afstandbesturing bediend kan worden. Ideaal voor werken waarbij wendbaarheid en bereikbaarheid te wensen overlaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verdichting in kuilen, onder bouwwerken of op smalle paden. Bij Bove kunt u een afstand bestuurbare trilwals huren, variĆ«rend van ongeveer 1.595 kg. Wij verhuren trilwalsen van dit soort van verschillende A- merken, waaronder Fristein, Dynapac en powerpack.

Waarom een afstand bestuurbare trilwals huren?

Wanneer een trilplaat onvoldoelde mogelijkheden biedt kan een afstand bestuurbare trilwals een uitkomst zijn. Doordat deze handgevoerde wals beschikt over rollen is deze breder inzetbaar dan bijvoorbeeld een plaat of een stamper.

Bove als verhuurpartner bij wegenbouwprojecten

U kunt bij Bove terecht voor afstand bestuurbare trilwals verhuur. Alle trilwalsen zijn van de absolute topmerken op het gebied van wegenbouwmachines. U kunt zelf bepalen hoelang u de trilwalsen wilt huren. De machines zijn te huur van een dag tot zelfs langer dan vier weken. Wilt u direct een afstand bestuurbare trilwals huren? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Bove staat al meer dan veertig jaar voor u klaar bij al uw wegenbouwprojecten.