Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Overdrukcabine huren

Bent u op zoek naar een wals met overdrukcabine? Sinds kort bieden wij ook diverse wegenbouwmachines aan die uitgebreid zijn met een overdrukcabine. Deze cabines zijn geschikt voor werkzaamheden in stoffige of vervuilde omgevingen. Zo ondervindt de bestuurder geen hinder tijdens het werk. De drukcabines die wij aanbieden is demonteerbaar en kan dus toegepast worden op verschillende machines. 
 

Wat is een overdrukcabine?

Een overdrukcabine is een afgesloten cabine die beschermd is tegen invloeden van buitenaf, er heerst namelijk continue overdruk in de cabine. Dat wil zeggen dat de luchtdruk in de cabine hoger is dan de luchtdruk buiten de cabine. Daardoor is het onmogelijk dat er zand, stof of vuil door de kieren naar binnenkomt. Een overdrukcabine beschermt de bestuurder niet alleen tegen vuil, maar ook tegen ongezonde lucht of gassen. De lucht die in de cabine komt wordt gezuiverd met behulp van filters.

wals met overdrukcabine werkzaam in schadelijke omgeving

 

Waarom een wals met overdrukcabine huren?

Een wals met overdrukcabine kan goed van pas komen tijdens werkzaamheden in vervuilde omgeving. Denk bijvoorbeeld aan bouwplaatsen waar simpelweg veel zand of stof is, dat wil je niet de hele dag inademen. Ook bij werkzaamheden bij vervuilende industrieën, waar een ongezonde lucht of stank hangt is een wals met overdrukcabine geen overbodige luxe.
 

Bescherming tegen asbest met luchtfilters

Bij het slopen van gebouwen kan asbest vrijkomen. De gevaren van asbest zijn bekend en als bestuurder wil je hier niet aan blootgesteld worden. Met speciale filters kan de lucht die in de overdrukcabine komt gezuiverd worden. Wilt u ook geen gezondheidsrisico’s lopen tijdens werkzaamheden? Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.
 

 

Bove is uw partner voor veilige bouwprojecten

Bent u werkzaam in een schadelijke omgeving? Zorg dan voor een schone lucht in de cabine met een wals met overdrukcabine en voorkom gezondheidsproblemen. Wij hebben een aantal machines met overdrukcabine. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

 

Vraag een offerte aan      OF BEL +31 (0)76 50 22 800