Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Aanhangwalsen

Zoekt u een aanhangtrilwals om te huren voor één van uw wegenbouwprojecten? Bekijk het aanbod van Bove. Met meer dan 300 machines voor de wegenbouw zijn wij een allround aanbieder op het gebied van wegenbouwmachines. Welk project u ook wilt uitvoeren, wij hebben er de machines voor. Wilt u een getrokkenwals huren? Dat kan bij Bove al op zeer korte termijn. Neem contact met ons op en bekijk wat er allemaal mogelijk is.

Wat is een aanhangtrilwals?

Een aanhangtrilwals is een verdichtingsmachine welke wordt getrokken door een grote zelfrijdende machine zoals bijvoorbeeld een bulldozer over een shovel. Zoals de naam al verklapt zijn ook deze aanhangwalsen voorzien van een trilfunctie en hoewel het niet altijd wordt verwacht, doet de slagkracht niet onder voor die van sommige trilrolwalsen!  Bove heeft getrokken walsen van 4.5 ton en zwaarder.

Waarom een aanhangtrilwals huren?

Wanneer tijdens een project zowel flexibiliteit als productiviteit een belangrijke rol spelen, biedt een aanhangtrilwals uitkomst. Daarnaast wordt een getrokken wals wordt gesleept door bijvoorbeeld een bulldozer of een shovel waardoor de werkzaamheden van 1 machinist gecombineerd kunnen worden.

Bove als verhuurpartner bij wegenbouwprojecten

Bove doet naast aanhangtrilwals verhuur nog aan het verhuren van vele andere wegenbouwmachines. Al deze machines kunnen samen worden ingezet bij het project. Met dumpers kunt u split of granulaat gemakkelijk op de plaats van bestemming brengen, die u vervolgens kunt uitstrooien met de split- en zandstrooiers. Neem direct contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. Vraag vandaag nog een offerte aan om een aanhangtrilwals bij Bove te huren.