Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Partner in projecten
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur en verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Transport

Indien u niet in de mogelijkheid bent om de door u gehuurde machine(s) te vervoeren naar de juiste locatie, dan bieden wij de mogelijkheid om dit voor u te verzorgen. Wij werken alleen met gerenommeerde, externe vervoerders die een snel transport garanderen.

Bove beschikt over diverse depots door het hele land. Zo kunnen wij machines aanleveren vanuit ons depot bij Schiphol (Badhoevedorp), Joure (Friesland) en vanuit onze hoofdvestiging in Etten-Leur. Dit heeft twee grote voordelen voor u als klant:

  • U betaalt minder transportkosten
  • De door u bestelde machines zijn sneller op plaats van bestemming

In de praktijk komt het vaak voor dat klanten meerdere machines op dezelfde locatie nodig hebben. Wij begrijpen dat. Bove maakt het mogelijk om uw eigen machines of een combinatie met gehuurde machines tegelijkertijd te laten vervoeren. Wij kunnen desgewenst uw eigen machine(s) ophalen van een locatie en deze gezamenlijk met de ingehuurde machine(s) op een andere locatie leveren.

Bel met onze planningsafdeling +31 (0)76 50 22 800 voor vragen over de verhuur, speciale verzoeken en beschikbaarheid.

Van der Stoel

 

Bove heeft in Nederland verschillende depots waar vandaan machines kunnen worden verhuurd. Eén van deze depots is bij onze verhuur en transport partner van der Stoel in Badhoevedorp (Schiphol). Dit scheelt niet alleen in transport kosten, maar zorgt er ook voor dat onze machines nog sneller op de plaats van bestemming kunnen zijn. Overigens blijven onze bestaande voordelen gewoon gelden.

U bent ook bij onze depots vrij om door middel van uw eigen transport gehuurde machines op te halen, of u kunt ervoor kiezen om door van der Stoel een combinatie van gehuurde en eigen machines te laten vervoeren. Uiteraard regelen wij dit voor u en u mag dan ook gewoon contact met ons op blijven nemen!

 

Martens Transport

 

Bove heeft voor binnenlands transport eigenlijk één vaste partner, Martens Transport. Onze huistransporteur noemen wij dat. Dit heeft als belangrijk voordeel dat zij precies weten hoe wij ons transport graag uitgevoerd zien worden, en dat wij in iedere gewenste situatie snel kunnen schakelen.

Martens Transport is gespecialiseerd in het vervoer van exceptioneel transport. Betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding staan bij Martens hoog in het vaandel. Inzet van het juiste materieel, de juiste mensen, en de juiste tijd geven aanleiding om altijd te streven naar een lange relatie. Door vertrouwen, samenwerking en een goede aanpak stelt Martens zich in staat oplossingen te bieden voor de opdrachtgever. Dit gedachtengoed ligt in lijn met dat van Bove en dat is ook de reden waarom onze samenwerking zo succesvol is gebleken.

Uw eigen transport

 

Ook als het op transport aankomt stelt Bove zich op als partner. In goed overleg zijn alle wensen bespreekbaar. Bij Bove bent u bijvoorbeeld vrij om onze machines, of een combinatie van eigen- en gehuurde machines, door middel van uw eigen transport te vervoeren. Het gebeurt immers vaak dat u meerdere verschillende machines op dezelfde locatie nodig hebt. Door transport te combineren denken wij niet alleen aan het millieu, maar ook aan de portomonee.

Deze regeling werkt uiteraard ook ook de andere kant om. Wilt u graag van ons transport gebruikmaken voor een gehuurde machine en daar een eigen machine van een gewenste locatie aan toevoegen? Geregeld!