Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Transport


Bove Machineverhuur biedt klanten verschillende mogelijkheden met betrekking tot het transport van onze machines. Indien u niet zelf in de gelegenheid bent om de door u gehuurde machine(s) te vervoeren naar de juiste locatie, dan bieden wij de mogelijkheid om dit voor u te verzorgen. Wij werken alleen met gerenommeerde, externe vervoerders die een snel transport garanderen. 

Bove beschikt over diverse depots door het hele land. Zo kunnen wij machines aanleveren vanuit ons depot bij Schiphol (Badhoevedorp) en vanuit onze hoofdvestiging in Etten-Leur. Dit heeft voor u als klant grote voordelen. 

  • U betaalt minder transportkosten;
  • De door u bestelde machines zijn sneller op plaats van bestemming.

In de praktijk komt het vaak voor dat klanten meerdere machines op dezelfde locatie nodig hebben. Wij begrijpen dat. Bove maakt het mogelijk om uw eigen machines te laten vervoeren in combinatie met uw gehuurde machines. Wij kunnen desgewenst uw eigen machine(s) ophalen van een locatie en deze gezamenlijk met de ingehuurde machine(s) op een andere locatie leveren.

Bel met onze planningsafdeling +31 (0)76 50 22 800 voor vragen over de verhuur, speciale verzoeken en beschikbaarheid.

Van der Stoel

 

Bove heeft in Nederland verschillende depots waar vandaan machines kunnen worden verhuurd. Eén van deze depots is bij onze verhuur- en transport partner Van der Stoel in Badhoevedorp (Schiphol). Dat scheelt niet alleen in transport kosten, maar zorgt er ook voor dat onze machines sneller op de plaats van bestemming kunnen zijn. U huurt via Bove, zodat onze bestaande voordelen blijven gelden.

Bij onze depots bent u vrij gehuurde machines door middel van eigen transport op te halen. Ook kunt u ervoor kiezen om door Van der Stoel een combinatie van gehuurde en eigen machines te laten vervoeren. Uiteraard regelen wij dit voor u, en blijven wij bij Bove uw vaste contactpunt. 

Martens Transport

 

Bove heeft voor binnenlands transport een huistransporteur, onze vaste partner Martens Transport. Dit heeft als belangrijk voordeel dat zij precies weten hoe wij ons transport graag uitgevoerd zien worden, en dat wij in iedere gewenste situatie snel kunnen schakelen. 

Martens Transport is gespecialiseerd in het vervoer van exceptioneel transport. Hun gedachtengoed ligt geheel in lijn met dat van Bove, en dat is ook de reden waarom onze samenwerking zo succesvol is gebleken. Martens heeft betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel staan. Inzet van het juiste materieel, de juiste mensen én de juiste tijd geven aanleiding om altijd te streven naar die lange relatie. Door vertrouwen, samenwerking en een goede aanpak stelt Martens zich in staat oplossingen te bieden voor de opdrachtgever.

Uw eigen transport

 

Ook als het op transport aankomt stelt Bove zich op als partner. In goed overleg zijn alle wensen bij ons bespreekbaar. Zo bent u bij Bove bijvoorbeeld vrij om onze machines (of een combinatie van eigen en gehuurde machines) via uw eigen transport te vervoeren. Het gebeurt immers vaak dat u meerdere verschillende machines op dezelfde locatie nodig heeft. Door transport te combineren denken wij niet alleen aan het millieu, maar ook aan uw portemonnee.

Deze regeling werkt uiteraard ook ook de andere kant op. Wilt u graag van ons transport gebruik maken voor een gehuurde machine en daar een eigen machine van een door u opgegeven locatie aan toevoegen? Geregeld!