Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Handgevoerde trilwalsen

Voordelig een handgevoerde trilwals huren voor een van uw projecten? Bove beschikt over een divers assortiment van ruim 300 wegenbouwmachines en is daarmee een totaalaanbieder op het gebied van wegenbouw. Voor ieder van uw projecten hebben wij een geschikte trilwals te huur. Bove verhuurt verschillende van deze walsen, waaronder tandem trilwalsen, aanhangtrilwalsen en handgevoerde trilwalsen. Bekijk het volledige aanbod en vraag direct een offerte aan.

Wat is een handgevoerde trilwals?

Een handgevoerde trilwals is wals die met de hand of afstandbesturing bediend kan worden. Ideaal voor werken waarbij wendbaarheid en bereikbaarheid te wensen overlaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verdichting in kuilen, onder bouwwerken of op smalle paden. Bij Bove kunt u een handgevoerde trilwals huren, variĆ«rend van 500 kg tot meer dan 710 kg. Wij verhuren trilwalsen van dit soort van verschillende A- merken, waaronder Fristein, Dynapac en powerpack.

Waarom een handgevoerde trilwals huren?

Wanneer een trilplaat onvoldoelde mogelijkheden biedt kan een handgeoverde trilwals een uitkomst zijn. Doordat een handgevoerde wals beschikt over twee gladde rollen is deze breder inzetbaar dan bijvoorbeeld een plaat of een stamper.

Bove als verhuurpartner bij wegenbouwprojecten

U kunt bij Bove terecht voor handgevoerde trilwals verhuur. Alle trilwalsen zijn van de absolute topmerken op het gebied van wegenbouwmachines. U kunt zelf bepalen hoelang u de trilwalsen wilt huren. De machines zijn te huur van een dag tot zelfs langer dan vier weken. Wilt u direct een handgevoerde trilwals huren? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Bove staat al meer dan veertig jaar voor u klaar bij al uw wegenbouwprojecten.