Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Trilstampers

Een trilstamper huren voor een van uw nieuwe projecten? Met een assortiment van meer dan 300 verdichtingsmachines heeft Bove altijd wel een machine te huur die aansluit bij uw wensen voor het project. Bove is de totaalaanbieder voor al uw verdichtingsmachines zoals trilplaten, die kunnen worden ingezet bij het verdichten van asfalt of het aanstampen van puin. Wilt u weten wat het huren van trilstamper kan bijdragen aan uw project? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Waarom een trilstamper huren?

Een trilstamper wordt ook wel gezien als de broer van de trilplaat. Toch worden ze in de praktijk vaak voor andere werken ingezet. Een trilstamper is weliswaar even wendbaarheid en flexibel als een trilplaat, echter ligt de slagkracht een stuk hoger. De naam zegt het al, bij een stamper wordt gebruik gemaakt van de stamp verdichtingstechniek. Bove heeft voor iedere denkbare situatie een trilstamper in de haar assortiment van gerenomeerde merken als: Wacker, Bomag, Rammax en Tremix. 

Waarom een trilstamper huren?

Een trilstamper is voor wanneer de situatie het toelaat het ideale hulpmiddel om de gewenste verdichting te bereiken. Kleine paden, banen en oppervlaktes zijn in een handomdraai verdicht met een trilstamper. Bove heeft stampers tot wel 100kg in haar assortiment.

Bove als verhuurpartner bij wegenbouwprojecten

Bove doet naast trilstampers verhuur ook aan het verhuren van vele andere wegenbouwmachines. Al deze machines kunnen samen worden ingezet bij het project. Met dumpers kunt u split of granulaat gemakkelijk op de plaats van bestemming brengen, die u vervolgens kunt uitstrooien met de split- en zandstrooiers. Neem direct contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. Vraag vandaag nog een offerte aan om een trilstamper bij Bove te huren.