Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Wals met GPS huren

Vernieuwen en verbeteren zijn twee van de speerpunten van Bove Verhuur. Door te investeren in de laatste generatie walsen probeert Bove haar klanten te laten profiteren van de laatste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van wegenbouw.

 

Trimble

Eén van deze marktontwikkelingen is het werken met GPS systemen, zoals Trimble. Met deze techniek bent u in staat om door middel van een USB eenvoudig uw eigen plattegrond of kaart in het systeem van de wals te laden. Zo kan tot op 3 centimeter nauwkeurig worden bijgehouden waar precies gewerkt is, hoeveel overgangen er zijn geweest en zelf welke verdichting op deze plaatsen is bereikt. Aan het einde van de dag kan dezelfde kaart weer worden teruggeschreven op de USB, waarna een zeer gedetailleerd rapport kan worden uitgewerkt. Ideaal voor het evalueren van de werkdag of om de laatste zorgen weg te nemen bij uw opdrachtgever. Kortom, een wals met gps huren doet u bij Bove!

Benieuwd naar hoe onze systemen in zijn werk gaan? Of wat precies de mogelijkheden zijn? Wij staan u graag telefonisch te woord op (0)76 50 22 800. Uiteraard bent u zelf ook meer dan welkom voor een persoonlijke uitleg bij ons kantoor aan de Nijverheidsweg 17 in Etten-Leur!