Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Nokkenwalsen

Voordelig een nokkenwals huren voor één van uw wegenbouwprojecten? Omdat Bove meer dan 300 machines verhuurt, zit er altijd iets tussen voor uw project. Daarmee zijn wij de totaalaanbieder op het gebied van wegenbouw. Voor ieder project is een geschikte nokkenwals te huur. Onze machines zijn uiterst geschikt voor wegenbouwprojecten en verdichtingswerkzaamheden. Benieuwd naar hoe een nokkenwals aan uw project kan bijdragen? Neem direct contact met ons op.

Wat is een nokkenwals?

Ter aanvulling op de trilrolwalsen beschikt Bové ook over een aantal nokkenwalsen, ook wel schapenpootwalsen genoemd. Dit soort walsen wordt veelal gebruikt op zachte natte ondergronden zoals klei en leem. Een nokkenwals kan ook gebruikt worden om puin gelijktijdig te verfijnen en verdichten. Afhankelijk van het project en de omgeving (in verband met trilling) heeft Bove een brede keuze aan nokkenwalsen beschikbaar, variërend van 3 tot zwaarder dan 16 ton! De nokkenwalsen die wij verhuren zijn, net als al onze andere machines, van topmerken zoals Bomag, Caterpillar en Hamm.                                                                       

Waarom een nokkenwals huren?

Doordat de drukkracht per cm2 op de nokken een stuk hoger ligt dan bij een gladde rol zijn deze in staat om op materiaal dat het toestaat een aanzienlijk hogere verdichting te bereiken. Dit komt mede door het knedende effect dat de nokken terweeg brengen. Bij Bove kunt u nokkenwalsen en andere wegenbouwmachines huren gedurende een dag, een week of langer. Het is zelfs mogelijk een machine langer dan vier weken te huren. Neem daarvoor contact met ons op. De diverse nokkenwalsen komen in verschillende uitvoeringen:

  • Zelfrijdende nokkenwalsen
  • Aanhangnokkenwals;
  • Handgevoerde nokkenwals.

Bove is uw ideale verhuurpartner

Naast nokkenwals verhuur, doet Bove ook aan het verhuren van verschillende andere machines voor wegenbouwprojecten. Zo zijn onze trilrolwalsen en drierolwalsen ideaal voor het walsen van verschillende wegenbouwmaterialen, zoals asfalt. U bepaalt zelf hoelang u de machines wilt huren. Bent u direct op zoek naar een nokkenwals om te huren voor één van uw projecten? Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan. Bij Bove kunt u voordelig en snel een nokkenwals huren.