Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Combinatiewalsen

Zoekt u een combinatiewals om te huren voor één van uw wegenbouwprojecten? Bekijk het aanbod van Bove. Met meer dan 300 machines voor de wegenbouw zijn wij een allround aanbieder op het gebied van wegenbouwmachines. Welk project u ook wilt uitvoeren, wij hebben er de machines voor. Wilt u een combinatiewals huren? Dat kan bij Bove al op zeer korte termijn. Neem contact met ons op en bekijk wat er allemaal mogelijk is.

Wat is een combinatiewals?

Het beste uit beide verdichtingswerelden combineren? Dat kan met een combinatiewals! Bove heeft 2 verschillende combinatiewalsen in haar assortiment, beide rond de 3 ton.

Waarom een combinatiewals huren?

Met voor een stalenrol en achter banden kan door middel van deze wegenbouwmachine met slechts één overgang zowel de eerste, als tweede fase van het verdichtingsproces worden bereikt. Met de trillende voorrol wordt het grootste gedeelte van de verdichting gerealiseerd. De banden met zorgen met een knedend effect voor de laatste procenten van de verdichting. Tot slot kan een combinatiewals achterstevoren over het asfalt gereden geworden om tot een strak en glad eindresultaat te komen. Bij Bove zijn combinatiewalsen te huur van de absolute topmerken Caterpillar en Bomag.

Bove als verhuurpartner bij wegenbouwprojecten

Bove doet naast combinatiewals verhuur nog aan het verhuren van vele andere wegenbouwmachines. Al deze machines kunnen samen worden ingezet bij het project. Met dumpers kunt u split of granulaat gemakkelijk op de plaats van bestemming brengen, die u vervolgens kunt uitstrooien met de split- en zandstrooiers. Neem direct contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. Vraag vandaag nog een offerte aan om een combinatiewals bij Bove te huren.