Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
  • Landelijke dekking
  • Snelle service 24/7
  • Verhuur & verkoop
  • Eigen onderhoudsteam
  • Volledig verzorgd transport

Bandenwalsen

Zoekt u een bandenwals om te huren voor één van uw wegenbouwprojecten? Bekijk het aanbod van Bove. Met meer dan 300 machines voor de wegenbouw zijn wij een allround aanbieder op het gebied van wegenbouwmachines. Welk project u ook wilt uitvoeren, wij hebben er de machines voor. Wilt u een bandenwals huren? Dat kan bij Bove al op zeer korte termijn. Neem contact met ons op en bekijk wat er allemaal mogelijk is.   

Wat is een bandenwals?

Hoewel bandenwalsen niet altijd tot de standaarduitrusting behoren, vinden expert dat dit wel zou moeten. Door hun unieke modulaire as systeem, waarbij de bandenuitlijning voor en achter elkaar perfect aanvullen, ontstaat een knedend effect waardoor een nog hogere verdichtingsgraad kan worden bereikt. Daarnaast is de neerwaartse druk per cm2 een stuk hoger bij een bandenwals, omdat het gewicht wordt verdeeld over meerdere kleine oppervlakten (banden). Een wals van dit soort wordt op asfalt vaak ingezet in de tweede (intermediate) fase, vlak na bijvoorbeeld een Tandem Trilrolwals. De bandenwalsen die wij verhuren zijn verkrijgbaar in de klassen:

  • lichter dan 6 ton
  • 6 tot 12 ton
  • zwaarder dan 12 ton tot wel 24 ton!

Waarom een bandenwals huren?

Een bandenwals zorgt voor een uniek knedend effect wat geen enkele andere wegenbouwmachine kan evenaren. Doordat dit soort walsen vaak extern belastbaar zijn door middel van gewichten of water, kunt u in ieder veeleisend project uit de voeten met een bandenwals. Alle machines in ons assortiment zijn van de absolute topmerken op het gebied van wegenbouwmachines, zoals Caterpillar, Bomag, Hamm en Dynapac.

Uw ideale verhuurpartner bij wegenbouwprojecten

Omdat een bandenwals vaak maar bij een deel van de werkzaamheden inzetbaar is, kunt u bij Bove nog vele andere machines voor het project huren. Naast bandenwals verhuur, doen wij ook aan het verhuren van tandemwalsen en drierolwalsen om de klus af te maken. U kunt de bandenwals huren gedurende een dag, maar de machines zijn ook voor langere tijd te huur. Bent u direct op zoek naar een machine voor een wegenbouwproject? Neem dan direct contact op en vraag bij ons een offerte aan. U kunt voordelig bandenwalsen huren met Bove als ideale verhuurpartner.