Direct huren? +31 (0)76 50 22 800
info@bove.nl Nijverheidsweg 17 - 4879 AP - Etten-Leur
Verhuur langer dan 4 weken? Bel direct voor scherpe prijzen!
 • Landelijke dekking
 • Snelle service 24/7
 • Verhuur & verkoop
 • Eigen onderhoudsteam
 • Volledig verzorgd transport

Tandem Trilrolwalsen

Gemakkelijk een tandemwals huren voor een wegenbouwproject? Bekijk het volledige assortiment van Bove. Wij zijn namelijk de totaalaanbieder op het gebied van machines voor de wegenbouw, met meer dan 300 verschillende machines. Deze kunt u inzetten bij ieder project dat u wilt uitvoeren. Bij ons kunt u al een tandemwals huren op zeer korte termijn. Neem direct contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Wat is een tandemwals?

Een tandemwals is een wegenbouwmachine die zich voort beweegt op twee stalen rollen welke beide beschikken over een trilfunctie. In sommige gevallen zowel vibrerend (neerwaardse trillingen) als oscillerend  (opwaardse trillingen). Let op! Tandem walsen zijn niet geschikt om fijn granulaat of zand mee te verdichten. Door een gebrek aan grip zullen de walsen gaan slippen. Afhankelijk van het project en de omgeving (in verband met trilling) heeft Bove een brede keuze aan Tandem Trilrolwalsen beschikbaar, variërend van 2 tot 11 ton en zwaarder!

Tandem trilrolwalsen worden onder andere voor de initiële (eerste) fase van verdichting gebruikt waarbij in een korte tijd een hoge verdichtsgraad wordt gevraagd. Daarnaast zorgen ze met hun gladde rollen ook vaak voor een strak eind resultaat.

Waarom een tandemwals huren?

Doordat een tandemwals over twee rollen beschikt met een trilfunctie wordt het aantal benodigde overgangen lager en de productiviteit daarmee aanzienlijk hoger. Door een combinatie van neerwaartse druk en vibratie kan zeer snel de gewenste verdichting bereikt worden. Daarnaast beschikt de nieuwste generatie tandemwalsen vaak over osscilerende rollen welke door voorwaardse trillingen minder effect hebben op nabij gelegen bouwwerken of constructies. De tandemwals is te huur voor een dag, een week of voor een langere periode. De machines die Bove verhuurt zijn allemaal van de beste merken op het gebied van wegenbouwmachines:

 • Bomag
 • Dynapac
 • Hamm
 • JCB
 • Volvo
 • Caterpillar

Voor wegenbouwprojecten is Bove de ideale verhuurpartner

Bove doet naast tandemwals verhuur nog aan het verhuren van vele andere wegenbouwmachines. Al deze machines kunnen samen worden ingezet bij het project. Met dumpers kunt u de materialen gemakkelijk op de plaats van bestemming brengen, die u vervolgens kunt uitstrooien met de split- en zandstrooiers. Neem direct contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. Vraag vandaag nog een offerte aan om een tandemwals bij Bove te huren.